Knnyen elkszthet, fincsi sti
Ktszn rold
Hozzvalk:
Tszta:
8 tojs
18 dkg kristlycukor
15 dkg liszt
1 tasak vanilis cukor
2 ek kakapor
csipetnyi s
reszelt citromhj
Krm:
20 dkg vaj
15 dkg porcukor
25 dkg kakapor
1 tojs
gymlcslekvr
1 rumaroma
csokimz
Elkszts:
A tojsfehrjt csipetnyi sval kemny habb verjk. vatosan belekeverjk a cukrot s a vanilis cukrot, a reszelt citromhjat, a tojssrgjt, vgl a lisztet.
A tszta felt a stpaprral blelt terpsibe ntjk, tetejt elsimtjuk.
A msik felbe belekavarjuk a kakaport.
A masszt rntjk a fehr tsztra, s elmelegtett stben tprbig stjk.
A megslt tsztt nedves konyharuhra bortjuk s fltekerjk.
A vajat kikeverjk a tojssal s a porcukorral, hozzadjuk a kakaport. A lekvrt elvegytjk a rummal s megkenjk vele a szttertett roldot.A lekvrra a kakakrmet tesszk. A tsztt jra fltekerjk, a tetejt is megkenjk lekvrral s bevonjuk csokoldmzzal.
a masszt rntjk a fehr tsztra

A lekvrra kakakrmet kennk

fltekerjk s tlcra tesszk

tnyrra rakjuk s tlajuk

|