Cslks pacal
Hozzvalk:
1 kg pacal
fl kg cslk
2 fej vrshagyma
2 paradicsom
2 paprika
olaj
s
A pacalt jl tmossuk s elfzzk b ss vzben.(n fagyasztott konyhaksz pacallal dolgoztam).
A cslkt felkockzuk.
A hagymt felkockzzuk s olajon megdinszteljk.Megszrjuk szinespaprikval s rdobjuk a pacalt.Pr percig proljuk, felengedjk vzzel, majd hozztesszk a cslkt annyi vizet tesznk hozz hogy ellepje.
Szzuk meg, tegynk bele felkarikzott paprikt, paradicsomot is. (n mg rozmaringot is tettem hozz)
Fzzk puhra. A vizet szksg esetn ptoljuk.
Ftt burgonyval tlaljuk.
a pacalt elfzzk a hagymt vegesre proljuk

a hagymra dobjuk a pacalt cslkt hozztesszk

paprika paradicsom is kell hagy fjjn

tlaljuk

|