Nagyon finom, a csald kedvence
Sajtos lom
Tszta:
75 dkg liszt
4 dl tej
1 cs leszt
1 kk cukor
3 kk s
1 dl olaj
Tltelk:
25 dkg margarin
3 tojs srgja
3 kk s
30 dkg sajt (lereszelve)
A lisztet, a tejjel, az olajal, sval s a felfuttatott lesztvel sszegyrjuk s megkelesztjk. A margarint habosra keverjk a tojs srgkkal s a sval. A megkelt tsztt ngy fel vesszk s fl cm vastagra nyjtjuk. A krm negyedvel megkenjk s a sajt negyedvel megszrjuk. Feltekerjk mint a bejglit, s hromszgekre vgjuk. Tepsibe teszk s 10 perc pihentets utn megstjk.
gy tesznk a msik hrom rsszel is.
a krm negyedvel megkenjk

a sajt negyedvel megszrjuk

feltekerjk mint a bejglit, s hromszgekre vgjuk

tnyrra rakjuk s tlajuk

|